Kun ajattelee yhtä lausetta koko päivän, sitä uskoo tulevansa hulluksi.
Mutta tässä minä olen. Katson taivasta ja annan tajuntani lumoutua pilvien muodosta. Salaa pohdin, olenko kenties jo tullut hulluksi.
Pureskelen kynää, annan sormieni lipua paperin pintaa pitkin. Yritän saada itseni nauttimaan sen kohoilleesta pinnasta.
Painoit hieman liian lujaa kynää silloin kun kirjoitit, annoit paperille uuden muodon. Mielestäni teit siitä ainutlaatuisen, annoit uuden ominaisuuden. Mietin mitä muuta paperi voisi toivoa?
Alemman paperin pintaan tulleet painaumat saavat hymyn huulilleni. Annan sormieni tutkia paperin pintaa. Sydämeni riemuitsee.
Katselen pilvien harmautta, kuvittelen ikkunan huoneesi ikkunaksi. Kuulen vaimean sateen ropinan ja se voisi melkein olla sama minkä kuulin luonasi.
…sinä lasket kätesi harteilleni, vedät minut viereesi. hengityksesi on tasainen. itse uskon pakahtuvani. sallin itseni nojata sinuun. tahtoisin itkeä vailla syytä. silität päätäni ja nostan kasvoni sinua kohti. tahdon suudella huuliasi…
Mutta sinä et ole siinä. Olet kaukana mutta lähellä. Lasken kynän käsistäni. …vain yksi lause, koko päivän ajan!
Tänään kävin tivolissa. Kävellessäni uneliaasti ihmisten keskellä, haistoin tuoksusi, se vieno pyyhkäisy sai minut kaksinkerroin maahan. Vanha pariskunta olisi tahtonut soittaa ambulanssin. Itse mietin vain että jos tulee hulluksi voiko silti kuolla ikävään? Voiko sydän silti hukkua yksinäisyyteen?
Saavuin kotiin hiljaisena. Tiedän kestäväni vielä päivän. Ja vielä päivän. Ja päivän..
Tiedän kestäväni. Kerään vain uskoa siihen päivään kun kestäminen on ohi.
 
Istun koneelle. Kirjoitan sinulle viestin. Yritän painaa näppäimiä aivan liian lujaa, mutta jälkeä ei jää. Mutta tahdon että muistat, sen että minä muistan.
Sen että pidän hyvänä sieluasi, jos sen sallit.
Sen että minä rakastan sinua.
…ja tulen hulluksi jos ajattelen yksin tuota lausetta koko päivän. Ja vielä seuraava päivän. Ja vielä seuraavan…
Nostan kynän jälleen huulilleni, ja annan mieleni vaeltaa pilvien lomassa. Salaa pohdin olenko mahdollisesti tullut hulluksi. Pieni ääni sisimmässäni kuiskaa, rakastan sinua.
Ehkä minä olen tullut.