Tervehdys taas kaikille!
Olen tässä kokonaiset kaksi päivää, tai no eilisen illan ja tämän iltapäivän, tehnyt läksyjäni. Oppiaine on äidinkieli ja tehtävänä on ollut koko kurssin ajan tehdä kirjoitus-salkku. Ideaa on siis se että me kirjoitetaan n.10 liuskaa, ainakin kolmesta erillaisesta kirjallisuustyypistä (esim. runo, novellianalyysi, referaatti...).
Olen siis kirjoittanut tätä salkkutyötä, ja ne jostka tuntevat minut tietävät, että tarinani tuppaavat VENYMÄÄN.
Ja niin tälläkin kertaa.Tunnun vieläkin olevani lähtökohdissa novellia, (siis yhtenä osana päätin tehdä novellin) juttua on jo melkein kymmenen sivua ja fonttikin on suhteellisen pientä.
Tarina on alkutekijöissä!!
Oivoi, kohta on meikä tyttö pulassa.
Ajattelin tehdä pari runoa, tai ehkä laittaa jotain jo aikaisemmin tekemiäni runoja. Ne eivät vie ehkä kuin yhden sivun, ja... Runoanalyysi? Sellainen pitää tehdä jo ihan muutenkin, joten jos laitan sen tähän salkkuun niin siinä olisi sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Hienoa...
Nyt sitten vain keskittymään tuohon tarinan juoneen, ja mahdolliseen lopetukseen. Hmm.
Tämän blogimerinnän tarkoitus siis oli herättää teissä kiinnostusta tulevaan tarinaan!Ajattelin nimittäin todellakin laittaa niitä osia tänne.

Juoni ei ole jännittävä ja se taitaa jäädä yhtä päättymättömäksi kuin tuo edellinenkin tarina. (muistatte ehkä tämän nimettömän tarinan parhaiten päähenkilöistä: Rora, Salja. Roee/Tuart, Belian, Astaroth yms.)
Mutta perempia aikoja odotellessa, eiks-jeh?


 
Blogi emäntänne:
-Jabor