En ole ikinä ymmärtänyt scifin päälle. En ainakaan siinä olevaa avaruus höpötystä.

Kai se on vain liian monimutkaista blondin aivoilleni.

Enkä kylmänsodan aikaista avaruusolioiden pelkoa. No, onhan se hyvä sanoa nyt 2000-luvulla. Kun osataan laskeskella omalta rakkaalta maapalloltamme sekin, että viliseekö marssissa elämää. Ei kuulema vilise.

Eikä kuustakaan mitään mielenkiintoista löytynyt. Pelkkää kiviperäistä maastoa, eikä edes yhtä ainutta vihreää tytisevää otusta. Harmi sinänsä. Kuvitella nyt kuinka lukuisat kansat kautta historian ovat kertoneet mitä mielenkiintoisimpia myyttejä kuusta, ja mitä siellä oli? 

-Soraa...

Ja totuusko muka tarua ihmeellisempää?

Vaan eikö kaikkein ihmeellisimmät tarinat pystytä maalaamaan mielellä, kuka siitä välittää että totuus olisi muka jotain muuta.

Ja jos ei muuten niin onhan sitä hauska pohdiskella sitä että onko siellä kuussakaan loppujen lopuksi edes käyty.

-Kuka tietää...

 

Mutta ne avaruus olenot. Mitä mieltä?

Miksi ihmeessä jotkin älykkäät Ufot valovuosien päästä tahtoisivat tulla tänne emä junttilaan? Kuvitelkaa nyt suomeakin. Mitä ihmettä Ufot tahtovat yhden-polven-ohi-menneistä-apinoista (tuttavani nimitys), eli siis tuttavammin sanottuna suomalaisista? Salmiakkia?

Ei kun orjavoimaa!

Tahtovat raiskata naiset ja lapset!

Pelotella isoilta miehiltä paskat housuun!

SILPOA ELÄIMIÄ!!

 ???

 

No onnittelut vaan teillekkin... Kyllä joidenkin ufo höpötys on ihan liioilteltua.

Vaikka... Olen minäkin paras puhumaan!! Kun miettii omia vampyyri höpötyksiäni. Niin ja miksi ufot olisivat pahan tahtoisia? Missään ei lue että olisi!

Ja muutenkin...

Miksi ei?

 

Jos meidän oma tähtemme, aurinko pystyy tuottamaan vaivaiselle kivi-planeetalle elämää, niin Luoja yksin tietää mitä muut tähdet ovat saaneet aikaan! Ja miksikäs ei. Ja minua kiehtoo kun katson taivaalle, kun samalla mietin että millaisia olosuhteita mahdollisilla elämän täyteisllä planeetoilla on ollut. Evoluutio on voinut lähteä aivan toiseen suuntaan. Onko siellä edes samoja fysiikan lakeja?

Mahdollisesti. Tai sitten ei.

Mutta miksi se luulo että elämänmuodot muilla planeetoilla olisivat meitä kehittyneempiä? Voivat hyvin olla aikaisemmassakin vaiheessa. Tai entä jos historia jossain toisessa planeetassa on ohittanut joitakin kohtia mitkä ovat meille välttämättömiä... Entä ilmasto?

Onko kaikki planeetat palloja?

 

Voisiko muuallakin, käsittämättömän kaukana olla näinkin kaunista kuin täällä?

Mikä vain oikeastaankin voisi olla mahdollista!

 

 

 

 

 

Mutta luulen että jos jokin elämän muoto joskus ryöväisi muiden maailmojen rikkauksia, niin se voisi olla hyvinkin meidän Homo Spaiens. Miettii mitä ihminen teki löydettyään uuden mantereen, Amerikan.

Ei siinä pidemmän päälle ollut paljoa nokkansa koputtamista.

 

 

Joten kun seuraavan kerran etsitään Muukalaisia...

 

...etsikää peili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


(etkä sinä ole vain muisto menneisyydestä vaan olet myös kaipuu tulevaisuuteen)

<3

                                                                                                                             ->     Santerille.