Pitkän tauon jälkeen uskoisin kykeneväni kirjoittamaan taas hieman lisää sitä tarinaa jolle en ole keksinyt nimeä... Mutta ensin pieni yhteen veto edellisistä tapahtumista...

Henkilöt:

Belian; Nuoren nuori enkeli, lähetetty maahan suorittamaan tehtävää josta ei itse tiedä mitään. Uhrina on Belianin viettomuus.

Astaroth; Demoni, lähetetty maahan samaan tehtävään kuin Belian, eli johonkin josta ei vielä tiedetä.

Salja Liola; Menninkäis nuorukainen (tyttö), hieman lyhyehkö mutta sievä ja elämän viisas. Taiteilee illuusioilla.

Cobolt; Peikko, toimii palkkasoturina myös Saljalle. Ainoa josta ei ole kerrottu vielä paljoa mitään.

Rora; Vampyyritar. Elikkäs nais vampyyri. ^^ Välttelee menneisyyttään ja toimii nykyään palkkasoturina Saljalle.

Roee; Vampyyri, (Roee hahmon takia mun kirjoittaminen tökkäsi varsin pitkäksi aikaa...) kaksonen, ammatti varas ja tuntee meinneisyydestään Roran. 

Tuart; Roeen kaksois veli, on katkerana Roralle ja ammatti varas/yhteityö kumppani Roeen kanssa.

Tapahtunut viimeksi;

Taivaaseen taivaaseen saapui ilta... Siitä se kaikki alkoi. Uskontojen maailma on mennyt sekaisin. Taivaan sisällä päätettiin pelastaa tilanne, "uhraamalla" viaton Belia... Belian lähetettiin maahan, niin kuin Astarothkin helvetistä samaan  tehtävään.

Roee ja Tuart saavat keikan kääpiöltä, homman  ryöstää taika esineitä. He aikoivat ryövätä Saljalta muutamia vanhoja esineitä, mutta Salja oli palkannut kaksi palkka soturia vartioimaan ja silloin Rora joutuu jälleen vastatusten menneisyyden kanssa. Roee on tabu. Mutta nyt hänen on pidettävä vampyyrin lupauksensa.... Roeen on kuoltava.

Salja tekee rikos ilmoituksen varastetusta taika esineestään,

Belian lähtee tutkimaan metsää lähemmin ja jää metson kynsiin. Astaroth syöksyy puolustamaan 10-vuotiasta Beliani ja jää itse taistelun tuoksinaan metson kanssa. Belian kompuroi kauemmaksi. Hänet löytää kaksi maalais poikaa, Muta-Roni ja Pikku-Marty. Yhdessä pojat päättävät kantaa haavoittuneen enkelin jonnekkin turvaan...

 

No niin siis tässä joku päivä ilmestyy uusi osa. Uskoisin niin... ^^