OSA: 15

 

Päivä alkoi vaihtua illaksi. Roee nousi aikaisin ylös ja lähti metsälle. Pitkän jäljityksen ja lyhyen takaa ajon jälkeen, joi hän kiinni ottamastaan jäniksestä verta. Leirissään Roee sytytti nuotion, laittoi jäniksen murentumaan tulen ylle ja lähti sitten läheisen joenrantaan peseytymään. Rannassa, Roee riisui housunsa ja laski ne maahan aivan veden rajaan, liivinsä viereen.

Vesi virtasi kylmänä ja mustana kuunvalossa, kun Roee pulahti virran sekaan. Vesi kohmetti jäseniä, mutta muutamalla riuskalla vedolla, Roee sai veren jälleen kiertämään jäsenissään. Hän ui, joen rannasta rantaan muutan kerran ja jäi sitten huuhtomaan itseään. Roee otti liivinsä ja housunsa, ja pesi ne huolellisesti vedessä. Sitten Roee huuhteli vasemman kätensä haavan, se ei enää tihkunut, vaikka kipu ei ollut kadonnut. Vampyyri levitti haavaan sylkeään noustessaan vedestä. Kavutessaan ylös Roee oli vaipunut ajatuksiinsa joten hän kompastui. Roee lensi rähmälleen maahan. Pieni kirous pääsi vampyyrin huulilta, kun hän vilkaisi jalkoihinsa. Maassa oli pieni korkeareunainen, epämääräisen näköinen paistinpannu tai pitkäkahvainen kattila. Ärtyneenä Roee mutisi itsekseen

”Jo on kun ihmiset jättävät tavaroitaan levälleen kaikkialle, jotta kunnon kansalaiset vois- Öh! No on tästä se hyöty että saan hyvän pannun… tai kattilan… monikäyttöinen ja hyvä niin.”

Roee nosti kattilan maasta ja vaatteensa hän kantoi puunoksalle kuivumaan. Itse hän käveli lähemmäksi nuotion lämpöä ja laski siellä kattilan käsistään. Jänis paisti oli kypsynyt hyvin itsekseen, Vettä tippuen vampyyri lisäsi hieman puita tuleen. Tulen lämpö tuntui hyvältä vampyyrin parkkiintuneella ihollakin. Tuuli puhalsi hieman ja Roee sulki silmänsä. Silloin aukion laidalla olevan puun takaa kuului napsahtavan oksa. Roee hätkähti sisäisesti, ulkoisesti hän vain hymähti ja kuunteli metsän pimeyttä.

Itsevarmana on etulyönti asema. Heikkouksia ei koskaan näytetä, jo se, että paljastat säikähdyksen, kertoo vastustajallesi paljon. Vihollisesi saa jalkansa oven väliin jos sinä teet niinkin pienen virheen. Sinä et ikinä sää yllättyä ulkoisesti vaikka sinun kimppuusi hyökkäisi jalaton mottorisahalla huitova kissa….”

Roee muisti tuon oppitunnin. Rora oli aina painottanut kuinka tärkeä oli pysyä tyynenä. Vaikka kuinka pelkäisi pitäisi olla itsevarma rauhallinen. Tuart oli oppinut sen paljon nopeammin, ja-

Oksien lomasta kuului rapinaa. Roee kuuli hyvin kuinka hiljainen laahustava ääni lähestyi. Hengityksestä päätellen, henkilö oli vakavasti rasittunut eli ei siis välttämättä hankala vast-

”Ei! Älä anna ulkoisuuden hämätä! Älä ole idiootti!! Äh! Olet sinä! Keskity nyt, sinun täytyy nähdä mielen silmin, rammalla voi olla uskomattomat spyykkiset voimat...” Roran sanat kaikuivat Roeen mielessä.

Niin monta tuntia oli yhdessä kulutettu… niin monta vuotta yhdessä kuljettu…

ja Tuart…

Puiden lomasta käveli mustahiuksinen mies. Miehellä ei ollut paitaa, ja hänen ihonsa oli naarmuilla. Muutamasta syvästä naarmusta, hänen kyljessään, valui veri noroja. Mies jäi seisomaan kauemmaksi ja aukiolla vallitsi hiljaisuus. Roee kohensi tulta ja kävi hakemassa housunsa puun oksalta. Ne olivat kylmät ja märät. Roee toi ne lähemmäksi tulta, jotta tulen lämpö kuivattaisi ne nopeammin.

Roee kokeili jänispaistia, se vaikutti murealta. Hän otti sen pois tulelta. Vampyyri kaiveli hieman rohtojaan, jotka olivat hänen vierellään nurmella. Roee etsi muutamia mausteita ja suolaa, niitä hän sirotteli ammattitaitoisesti paistoksensa päälle. Hän yritti saada sisäiset äänensä hiljenemään ja sielun silmänsä auki. Roee katsoi vierastaan joka seisoi huojuen paikoillaan.

”Keskity! Vastassasi voi olla kuka tahansa, sinulla ei ole aikaa panikoida…”

Rora.

Silloin Roee näki miehen todellisuuden. Hänen silmänsä levisivät… kauhusta.

 Jouduin kirjoitamaan tämän vaalean sinisellä koska blogi pohja laittaisi tekstin mustalla mutta se ei sitten näy luettavaksi, ja sitten vaihdoin itse välin valkoiseksi mutta sitten en nähnyt sitä kosjata. (kirjoittamis kohdassa taustakin on valkoinen)

Nyt käväsen vaihtamassa kaikkiin kirjoituksiini uuden kirjoitus värin... ^^
Ilmoityelkaa kirjoitus virheistä niitä varmasti löytyy koska mylläsin tekstin uudelleen (se oli jo kirjoitettu mutta lähin muuntelee sitä lähes kokonaan uudestaan)

 Mutta nyt mää käyn vaihtelemassa värejä... C: