Hei taas kaikki!

Lukiani huomaavatkin että puheeni kohdistuu joskus (eikä niinkään harvoin) vampyyreihin. Tarkemmin sanoen Darren Shaneihin tai Hellsingiin. Osalle nuo kuitenkin on tuttuja. Ja osalle olen vain höpötellyt asiasta.

No ajattelin että voisin laittaa niihin linkit jotta "halukkaat" voivat käydäkatsomassa. :)

 

Darren Shanit ovat tietty kirjoja, niin että niihin ei ole varsinaista paikkaa missä tutustua, mutta kirjoisa on tehty manga ja elokuva. Kumpikaan tosin ei ole vielä saapunut suomeen (jos kjoku tietää toisin niin mulle infoa, kiitos <3). Eivätkä siis ole edes suomeksi *nyyh*

Mutta suurin osa teistä on muistaakseni ihan kielitaitoisia (ja ne jotka eivät ole niin ette ole ainoita, minä en osaa pennin jeniä koko kieltä...) niin teille ei ole varmaan mitään ongelmaa ymmärtää näitä.

Mutta okei. Tässä linkki Darren Shanin mangalle:

www.onemanga.com/Darren_Shan/1/00-cover/

Kun taas Darren Shan elokuvan löytää helpohti itse menemällä youtubeen tai sitten selaamalla mun aikasemmin laittamaa linkkiä sinne.

 

Hellsing Löytynee myös mangana sekä animena. Laitan ne niin että Hellsingin läytää selaamalla ihan aakkos järjetyksessä, siltä varalta jos myös jokin muu anime/manga kiinnostaa. :)

Manga:

www.onemanga.com/directory/

Anime:

onepieceofbleach.com/watch/

 

 

 

 

Mutta tulipas tylsä merkintä...